Stretneme sa na výstave Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_05


Stretneme sa na výstave Automechanika Shanghai!

Automechanika Shanghai 2017
Booth č .: 3F68 v hale 3
Dátum: 29. november - 2. december 2017
Pridajte: Národné výstavné a kongresové centrum (Šanghaj), Čína.
Website: http://


Čas letí, Automechanika Šanghaj 2017 otvorí svoje dvere za dva týždne! Automechanika Shanghai je najväčší veľtrh v Ázii zameraný na automobilové diely, príslušenstvo, vybavenie a služby. V tomto roku sa na veľtrhu očakáva, že privíta približne 6 000 vystavovateľov z 42 krajín a regiónov a bude usporiadať niektoré z najnovších postupov z globálneho aj domáceho automobilového priemyslu. Konala sa v dňoch 29. novembra - 2. decembra 2017 v Národnom výstavnom a kongresovom centre v Šanghaji v Číne veľtrh otvorí svoje dvere približne 130 000 návštevníkom a kľúčovým hráčom z automobilového priemyslu. Prehliadka si vybudovala svoju povesť uznávanej priemyselnej akcie zameranej na výmenu informácií, marketingu, obchodovania a vzdelávania, ktorá slúži pre oblasť automobilového priemyslu od častí a komponentov, opravy a údržba, príslušenstva a prispôsobenie a elektroniky a systémov.

Čína-Lutong s radosťou oznámi, že sa chystáme do Šanghaja v novembri na účasť v Automechanika Šanghaji v roku 2017. Naše číslo stánku je 3F68 v hale 3. Čína-Lutong je jedným z vynikajúcich dodávateľov systémov vstrekovania paliva motorových vozidiel a súvisiacich komponentov v Číne, s viac ako 30-ročnými skúsenosťami, Čína Lutong je lídrom v automobilovom segmente. Ste srdečne vítaní, ak navštívite našu stánku 3F68 v hale 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, druhá najväčšia veľtrh Automechanika na svete pre automobilové diely, príslušenstvo, vybavenie a služby. Exponáty zahŕňajú širokú škálu častí naftového motora vrátane hlavových rotorov (časti čerpadla VE), trysky, naftového piestu / prvku, dodávacieho ventilu, regulačného ventilu, trysiek spoločnej lišty, vačkového disku, opravných súprav, čerpadiel a čerpadiel VE atď. výrobky sú vyrábané v súlade s medzinárodnými normami s použitím surovín najvyššej triedy a špičkových technológií. Vďaka hladkej konštrukcii, pevnej konštrukcii a dlhšej životnosti je náš ponúkaný sortiment vysoko cenený našim cenným klientom. Naše technické znalosti, služby zodpovedajúce zákazníkom a odhodlanie neustáleho zlepšovania, podporované trvalými investíciami, zabezpečia reputáciu spoločnosti China Lutong pre spoľahlivé, vysokokvalitné inovatívne produkty.

Tešíme sa na návštevu v Automechanika Shanghai 2017!

The ISO16028 interchange Quick Coupling is flat face connect coupling, is specifically designed for these applications where quick and easy connections and no-spill performance are essential. This series is ideal for use when glogal interchangeability with other manufacturers is important. The connection method of the nipple and the socket is push-to-connect. The coupling have color identification rings that is available to help prevent crossing of lines. 

quick disconnect coupling-ISO16028quick coupling-ISO16028fluid transfer quick coupling-ISO16028

ISO16028 Series Quick Coupling

Quick Release Coupling,Quick Disconnect Coupling,Quick Disconnect Connectors,Iso16028 Series Quick Couplings

XINXIANG PINGYUAN AVIATION HYDRAULIC EQUIPMENTS CO.,LTD , https://www.pyefl.com